Navigace: Vladimír Slavík > Anketní lístek

Anketní lístek

 

Právě jsem si dodatečně přečetl anketní  lístek, který byl vložen do listopadových Hrabovských listů a nevěřím svým očím.

Názory občanů na  využití pozemků areálu MŠ na ulici V. Huga po ukončení provozu MŠ a na  další využití budovy školky  na Příborské ulici a na využití  bývalého RD č. 91/86  na Paskovské ulici mohou občané sepsat a odevzdat do 31. prosince 2020 do hnědé schránky vlevo od hlavního vstupu do budovy úřadu.

A to vše v době, kdy většina občanů má doma počítač s možností elektronické komunikace prostřednictvím  e- mailů!

A to vše v době, kdy se nedoporučuje  pokud možno vycházet  z bytu a používat autobus!

Rovněž  doba  ukončení  ankety do 31. prosince je mi jeví neodůvodněně krátká. V době vánočních svátků má většina občanů jiné starosti.  Proč se anketa nemůže ukončit až 31. ledna 2021?

Očekával jsem, že tato anketa bude zveřejněna i na webových stránkách MOb Hrabová, což se nestalo. Ankety se tak nemohou zúčastnit občané, kteří z různých důvodů neobdrželi Hrabovské listy. I to se v Hrabové děje. Že by to byl pro pana tajemníka příliš náročný úkol? 

Možná, že má kritika je neodůvodněná a ostatní občané s ní nesouhlasí a ochotně vyhoví  podmínkám, uvedeným na anketním lístku. Ale jsou záležitosti, které vyžadují důkladné zamyšlení a více času. Mezi ně určitě patří i ty, které jsou obsahem této ankety

26.12.2020       V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma