Navigace: Vladimír Slavík > Rekonstrukce webových stránek MOb Hrabová - den čtvrtý

Rekonstrukce webových stránek MOb Hrabová - den čtvrtý

 

Prozatím komentovalo tyto změny pouze několik občanů na FB Ostrava Hrabová, a to velmi vstřícně. Velkoryse přehlédli, že tato změna nastala bez potřebného vysvětlení.a bez oznámení časového harmonogramu. Souhlasím s Ing. Dvořákem, že velkou výhodou nových webových stránek  je  jejich jednotná struktura.  To ocení především ti, kteří se zabývají srovnáváním různých parametrů  veřejné správy v jednotlivých městských  obvodech.

Čtvrtý den po zahájení  rekonstrukce   je situace následující:  V rubrice „O obvodu“ stále nejsou k dispozici výtisky Hrabovských listů. V rubrice „Radnice“ se již objevily zápisy ze zasedání zastupitelstev. Stále tam nejsou usnesení výborů a zápisy z komisí (s výjimkou komise VDE). Chybí i  „Povinně zveřejňované informace“.

Z dispozici je mnoho nových zajímavých materiálů, a to v rubrikách „Občan“ a „Informační rozcestník“. Na příklad v mapovém portále je zajímavá historická mapa Ostravy  z roku cca 1945 včetně mapy Hrabové.

V každém případě bylo  nedávné rozhodnutí rady MOb o  přechodu našich webových stánek pod OVANET  rozhodnutím správným. Snahy o vlastní obsahovou strukturu  našich webových stránek byly slepou uličkou.

Teď je nutné, aby byly na nový web přeneseny všechny údaje  z toho starého.  Některé  vysokou informační a dokonce i historickou hodnotu.  Předpokládám, že pan tajemník to má pod kontrolou.

6.10.2020        V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma