Navigace: Vladimír Slavík > Korespodence se zastupiteli > Má korespondence se zastupitelem Petrem Baluškem

Má korespondence se zastupitelem Petrem Baluškem

Petr Balušek byl zvolen v podzimních volbách 2014 za KDU-ČSL do zastupitelstva městského obvodu Hrabová. Společně s Bedřichem Chlupatým z téže strany a se zastupiteli ODS Hrabová vytvořili koalici a společně prosazují volební program ODS. Pan Balušek je členem rady a členem povodňové komise.

V dopise panu Baluškovi jsem uvedl následující:

Vážený pane zastupiteli, jmenuji se Vladimír Slavík a vydávám v Hrabové internetové Hrabovské noviny.  Jsou k dispozici i na webu Hrabova.info. V letošním roce klademe našim zastupitelům otázky, o kterých si myslíme, že budou zajímat naše čtenáře a odpovědi pak zveřejňujeme. Vy jste kandidoval v posledních komunálních volbách za KDU ČSL a získal jste největší počet hlasů voličů této strany. Jistě si této důvěry vážíte a budete se snažit své voliče nezklamat.

 Petr Balušek reagoval na úvod mého dopisu takto:

Svých voličů si vážím a nejen svých, ale všech, kteří umí říci svůj názor a také vyslechnout názor toho druhého. Zkrátka vést určitou diskusi o různých věcech a problémech.

Pak pan Balušek  odpovídal na položené otázky:

1. Co pokládáte v činnosti zastupitelstva v nastávajícím volebním období pro občany Hrabové za nejdůležitější?

Odpověď: Řešit jejich problémy a starosti od oblasti Žižkova až po Statek. Každá oblast má své nedostatky, které je potřeba řešit samostatně v rámci rozpočtu a možností obce.

2. Máte v úmyslu se jako člen rady zaměřit na některou konkrétní oblast činnosti, jako např. na finance,  veřejné  zakázky, výstavbu obce, kulturu, spolupráci s místními spolky a organizacemi apod.?

Odpověď: Jako člena rady městského obvodu mě zajímají všechny oblasti života v obci, na nic konkrétního se momentálně zaměřovat nechci.

3. Co soudíte o připravované stavbě prodloužené  Mostní? Bude to pro Hrabovou přínos nebo to přinese zhoršení dopravní zátěže?

Odpověď: O stavbě prodloužené Mostní ulice už toho bylo napsáno a řečeno hodně. Zda to bude pro Hrabovou přínos nebo zátěž ukáže až čas. Já si myslím, že sice odlehčí Paskovské ulici, která je velmi zatížená hlavně kamiónovou dopravou, ale na druhé straně si zničíme další kousek přírody a relativní klid v okolí prodloužené Mostní, takže se problém rozšíří do další lokality. V dnešní době aut jezdí přes Hrabovou opravdu hodně.

Mějte se hezky. Petr Balušek.

 

         28. 2. 2015. V. S. 

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma