Navigace: Vladimír Slavík > Facebook městského obvodu

Facebook městského obvodu

Rychlost.cz - poptávka připojení

 

 Od této sociální sítě jsem očekával, že její moderátoři budou občany nejen informovat o aktuálních událostech, ale také moderovat k těmto tématům diskusi.

Ale jaké je skutečnost? Jsou zde duplicitně zveřejňovány informace, které si každý může přečíst na webových stránkách městského obvodu. Nebo články z Hrabovských listů.  A to je vše. Možností, která tato sociální síť poskytuje, diskuse k aktuálním problémům Hrabové, není využíváno. 

Přitom je mnoho otázek, o kterých by bylo možné (a dokonce i žádoucí) diskutovat. Třeba tyto: Proč se neopravila ihned po ukončení montáže veřejného osvětlení příslušná část MK K Pilíkům? Proč se musela opakovat oprava MK Na Rozvodí? Proč nebyla při stavbě nové školky zavedena vzduchotechnika i do jednotlivých tříd? Proč není omezena jízda osobních aut po MK K Pilíkům? Proč nebyl zveřejněn zápis z mediální komise, konané dne 9. 12. 2022? Proč uschnul nově vysazený stromek (dub letní) na „příčnici“ mezi ul. Bělskou a Na Hurtě? Kdo zodpovídá za technický stav mostku přes Ščučí nedaleko Mitrovické kapličky? Proč roste na rekultivované nádrži Pilík 3 pouze tráva a neroste tam již 3 roky les? Proč neexistuje plán oprav místních komunikací? Kdy bude zahájena přestavba bývalé školky na Příborské ulici na byty? Co bránilo likvidaci neopravitelné budovy školky na ul. V. Huga již v roce 2022? Proč v Hrabové není dodržován zákon o kronikách? Proč se musí v budově ZŠ rozšiřovat prostory pro školní družinu? Atd.

Možná je to tím, že současná radnice si tuto diskusi nepřeje. Možná je to tím, že současný moderátor FB městského obvodu „to neumí“. V každém případě tento facebook  není ničím užitečný a měl by se zrušit. Ušetřily by se peníze za udržování tohoto podivného FB při životě.

31. 8. 2023     V.S.

 

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma