Navigace: Vladimír Slavík > Hrabova.info oslaví třetí narozeniny

Hrabova.info oslaví třetí narozeniny

Tato zpráva byla před několika dny zveřejněna na  webu pana Radka Orkáče. Své gratulace vzápětí připojili Vladimír Petana, Jan Dvořák,  Ilona Hromádková,  Miroslav Houžvička a Petr Žižka. Opožděně tak činím jménem Hrabovských novin i já.

 Před třemi lety, dne 27. 10. 2014 jsem v Hrabovských novinách napsal:

 „Na internetovém nebi Hrabové se objevil další informační zdroj, možná i fontána s názvem Hrabova.info.  Jsem tímto činem pana R. Orkáče velmi potěšen. Autor těchto nových webových stránek nezapře svou profesi. Jsou profesionálně na vysoké úrovni.  Jak již možná zjistili čtenáři mých stránek, jsou mé stránky amatérské, úměrné mým možnostem. Přesto mám ambici konkurovat webu pana Orkáče. Zřejmě se budeme zabývat každý poněkud odlišným žánrům a budeme mít každý odlišný okruh čtenářů“.

Pro pořádek nyní připomenu, že můj web spatřil světlo světa dne 23.3. 2014. První  článek  v Hrabovských novinách měl název „ODS a Hrabová“.

 Pak následovaly mnohé další a našly si přiměřený počet čtenářů. Na rozdíl od Hrabova.info se věnuji především různým aspektům a problémům komunální politiky se záměrem posílit důvěru občanů v principy zastupitelské  demokracie.

Určitým  problémem v tomto mém úsilí jsou představy určité části mladé generace o zbytečnosti tzv. politiky, politických stran a  volebních programů.  Líbí se jim populistické heslo „všichni za jeden provaz“ a různé tendence k apolitičnosti, k „nepolitické politice“.  Určitě dříve nebo později pochopí, že tudy cesta nevede.

Přeji  webovým stránkám Hrabova.info mnoho úspěchů do dalších let  v dosavadní  informační činnosti. Občané Hrabové nemusí vyhledávat různé podstatné i méně podstatné  informace jinde, o vše se postará web Hrabova.info.

20. 10. 2017    V.S.

 

 

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma