Navigace: Vladimír Slavík > Informační média od 16.10. do 22.10. 2023

Informační média od 16.10. do 22.10. 2023

 

Webové stránky městského obvodu:

Fotogalerie: Nový trávník u MŠ. Cvičení Czech MODEX 2023. Cvičení Czech MODEX 2023 – montáž čerpadel.

Zastupitelstvo a výbory zastupitelstva: Žádné informace.

Rada a komise rady: Žádné informace.

Veřejné zakázky: Výběrové řízení na přepravní služby Senior EXPRES 2024 – 2025.

Úřední deska: Vyhlášení výběrového řízení na funkci vedoucí (vedoucího) odboru sociálního, organizačního a vnitřních věcí Úřadu MOb Hrabová.

Aktuality: 7. zasedání ZMOb Hrabová. Kontejner na zelený odpad. Videozáznam ze 7. zasedání ZMOb Hrabová.

Veřejný rozhlas: Žádné hlášení.

Ostatní: Vyšly Hrabovské listy č. 9 (říjen 2023).

Facebook městského obvodu: Nový trávník u MŠ. Cvičení Czech MODEX 2023. 7. zasedání ZMOb Hrabová. Kontejnery na zelený odpad. Zasedání ZMOb Hrabová – záznam.

Nástěnka TRELLO na webu Hrabova.info: Myslivost. Kriminalita. Mediální komise (2022-2026). Skaut v Hrabové. Odlehčovací kanál Ščučí. Problematika Pilíků. Oprava ulice K Nadjezdu a Bažanova. Technické služby Hrabová. Cyklostezka ulice Pod Břehy. MHD: Omezení spojů. Hřbitov: Odvodnění urnových hrobů. Vodovodní řád pod Paskovskou ulicí. Páteřní optická síť. Doprava u čerpací stanice Shell. Červené hřiště. Fotovoltaika pro obce. Zadávání zakázek. 

Komentář HN:  Občané Hrabové, kteří sledují místní informační média, se stejně jako já podivují nad poklesem aktivit Finančního výboru zastupitelstva a některých komisí rady.  Již dlouho nejsou na webových stránkách městského obvodu žádné zprávy o jejich činnosti.  Výjimkou je Kontrolní výbor a  komise mediální, bytová a kulturní. Komise pro výstavbu, dopravu a ekologii se naposled sešla před pěti měsíci. Přitom jsou na pořadu dne významné  akce, jako stavba nové hasičské zbrojnice, modernizace bytových domů ve správě městského obvodu, oprava některých místních komunikací, budování optické sítě, fotovoltaika, odvodnění urnových hrobů a stavba dalšího kolumbária na hřbitově, kultivace lesní plochy (mokřadu) vedle  workoutového hřiště, odhlučnění „červeného“ hřiště na Šídlovci, monitoring  zápachu z Průmyslové zóny, rozšíření školní družiny, místo pro  sběrný dvůr v Hrabové, pasport zeleně, nové oplocení tenisových kurtů na Sokole, chodník u Krmelínské ulice, obnova  plakátovacích ploch, vzduchotechnika školky a další.   Odborníci v uvedené komisi by mohli být nápomocní při řešení některých problémů, souvisejícími s těmito akcemi.

Neděle, 22. 10. 2023      V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma