Navigace: Vladimír Slavík > Místní informační média 6.3. - 12.3. 2022

Místní informační média 6.3. - 12.3. 2022

 

Hrabovské listy č. 3/2022:  Úvodník, Slovo starosty, Z jednání RMOb, Rozhovor se starostou, Poplatek ze psů, Měření kvality ovzduší, Posouzení variant sportovní haly, K čemu bude sloužit dům č.p. 91, V lokalitě Na Farském vznikla nová ulice, Nová smuteční síň na vítkovickém hřbitově, Nová odlehčovací služba v Ostravě, Poradenství při péči o nemocné, Srdce Hrabové,  Kanalizace na jižním konci Hrabové,  Stav budovy MŠ na ul. V. Huga, Jak se máme v Klubíčku, Novinky z knihovny, Příspěvek pro vzdělání seniorů, Činnost TJ Sokol v  roce 2021, Nová skautská klubovna, KHA v roce 2021, Novoroční jízda, Rozhovor s Tomášem Biernatem, Rozhovor se Zdeňkem Chlopčíkem, Ščučí – mrtvý potok, Řešení problematiky Pilíků, Maruna Cholewowa: Blyska se na lepši časy, Vzpomínka na březnové dny 1938, Bohoslužby v březnu, Zastupitelstvo 16. 3., Plán akcí Klubu seniorů v dubnu.

Webové stránky MOb – doplňky:  Hrabovské listy č. 3/2022. Usnesení RMOb č. 87.  Odpovědi na žádosti o informace podle „stošestky“ č. 4. Materiály pro ZMOb na 16.3. Program jednání zastupitelstva 16.3.

FB městského obvodu: Poplatek ze psů. Zápis dětí do MŠ. Schůzka rodičů předškoláků. Česká pošta – ukončení některých služeb. Sběrné místo Ukrajinu na Watově ulici opět funguje.

FB skupiny Hrabová: Pomoc Ukrajině – hledáme řidiče. Ochrana obyvatelstva – úkryty. Ořezy stromů na území Hrabové. Rozšíření parkoviště u obecního úřadu. Garáž na prodej. Valná hromada TJ Sokol. Zpátky do minulosti – dětský maškarní plec 2019. Diskuse o umístění budoucí sportovní haly. Nabídka p. Mutiny na bydlení pro ukrajinské běžence. Den otevřených dveří MŠ. Ubytování rodiny z Ukrajiny na ul. Šrobárova 22. Našly se klíče. Pro rodinu z Ukrajiny se hledá vybavení domácnosti. Nabídka Večerky Hrabová. Schůzka rodičů předškoláků. Program  fotbalových zápasů TJ Sokol. Oznámení ČP o redukci služeb.

FB skupiny Ostrava – Hrabová: Termín poplatku ze psa. Připomínka MDŽ. Hrabová zajistila bydlení pro ukrajinskou rodinu. O čem jednala  komise pro výstavbu, dopravu a ekologii. První jehňátko na  farmě Duběnka. Schůzka rodičů předškoláků. Den otevřených dveří v MŠ. Informace o pobytu a aktivitách dětí ZŠ ve škole v přírodě. Česká pošta omezuje své služby.

13. 3. 2022       V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma