Navigace: Vladimír Slavík > Místní informační média od 17.7. do 23.7. 2023

Místní informační média od 17.7. do 23.7. 2023

Rychlost.cz - poptávka připojení

 

Webové stránky městského obvodu:

Fotogalerie: Co se děje na hnízdě, 17.července. Duha nad kostelíkem.  Srdce v parku.

Zastupitelstvo a výbory: Žádné informace.

Rada a komise rady: Žádné informace.

Hlášení rozhlasu: Žádné informace.

Aktuality: Lužná a Na Rozvodí: oprava nerovností a děr v povrchu vozovky. Úprava komunikace na ul. Paskovské – antismyk. Vítání občánků.

Facebook městského obvodu: Lužná a Na Rozvodí: oprava nerovností a děr v povrchu vozovky.Úprava povrchu komunilkace na ul. Paskovské – antismyk. Z červnových HL : O jednání orgánů MOb Hrabová v červnu 2023. Vítání občánků. Srdce v parku. Co se děje na hnízdě,17. července 2023.

Nástěnka TRELO na webu Hrabova.info: Okolí workoutového hřiště.  Sociální sítě v Hrabové. Park na Šídlovci. Kanály na Paskovské ulici. Zatáčka u Statku. Problémy s OVANETem. Problematická ulice Místecká. Kulturní dům:  Sazebnílk. Řád hřišť. Jan Dvořák: Udavačství. Základní škola.  Spolewk MUDr. Poláčkové. Odpadové hospodářství. CityVizor Otevřená města. Gulášfest. Mediální komise. Jubilea v HL. OVaK: Správa sítě. Poplatek ze psa a pozemek pod garážemi. Tajemník úřadu. Oprava/rozšíření cesty K Pilíkům. Školka: Reklamace všeho druhu. Oprava ulice K Nadjezdu a Bažanova. Podněty pro Kontrolní výbor. Problematika ulice Na Konečné. Rekonstrukce RD Paskovská 91. Školka: Kontejnery na odpad. Školka: Vzduchotechnika. Podněty ZmapujTo. Oceňování občanů obce. Termín očkování psů. Partipativní rozpočet. Chodník k hasišské zbrojnici. Zápach z Průmyslové zóny. Problematika ulice Rovnoběžná. Žaloby, soudy.

23. 7. 2023       V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma