Navigace: Vladimír Slavík > (Místní informační média) > Místní informační média od 22. 1. do 28. 1. 2024

Místní informační média od 22. 1. do 28. 1. 2024

Místní informační média od 22. 1. do 28. 1. 2024

Webové stránky městského obvodu:

Fotogalerie:  KD divadlo – O kouzelném semínku. KD Na kafíčko s hercem M. Hrabě. Hřbitov – Uctění Mezinárodního dne obětí holokaustu.

Zastupitelstvo a výbory zastupitelstva: Žádné informace.

Rada a komise rady: Usnesení rady č. 1 – Mimořádné jednání ze dne15.1. 2024.  Zápis z jednání komise VDE ze dne 23. 11. 2023. Zápis z 9. zasedání mediální komise ze dne 8. 1. 2024.

Úřední deska: Pozvání na 13. zasedání ZMO na 31. 1. 2024. Dodatek k návrhu programu 13. zasedání ZMO.

Veřejný rozhlas: Žádné hlášení.

Aktuality: Program Dětského domu Šidélko – Knihovna. Program na únor – knihovna. Pejsek a kočička jdou do divadla – KD, divadlo pro děti.

Blog starosty Hrabové: 25. ledna: Propagační předměty, ano či ne?

Facebook městského obvodu: O kouzelném semínku, divadlo. Miroslav Hrabě – Na kafíčko. Pejsek a kočička jdou do divadla. Mezinárodní den památky obětí holokaustu.

Nástěnka na webu Hrabova.info: Mediální komise: Hrabovské listy. Rezervační systém: Komunikace s magistrátem. MMO: Telefonické služby. ZŠ: Informace a poznámky. Rezervační systém: Statistické informace. Weby a blogy: Problémy s poskytovanými službami. Zimní údržba 2024. Kulturní komise: Informace a poznámky. OVaK: Kanalizace.  ZŠ: Rozšíření školní družiny. Zimní údržba 2024. Odpadové hospodářství: Kontejnery. Rezervační systém: Prodej vstupenek. Mediální komise: Jednání a schůze. ZŠ: Informace a poznámky. SHD: Informace a poznámky. MŠ: Opravy a revize. RMOb: Jednání a schůze. Kulturní dům: Opravy a revize. DPK: Opravy a revize. Rekonstrukce a stavby: Rekonstrukce bytových domů. Weby a blogy: Podnět od občana. SHD: Nová hasičárna. Ovanet: problémy s poskytovanými službami. Spolek MUDr. Poláčkové: Informace a poznámky. MŠ: Informace a poznámky. Pozemní komunikace: Příprava a realizace stavby. RMOb: Hrabovské listy. Městská policie: Statistické údaje. MŠ: Opravy a revize. Dotazy a podněty: Dotaz od občana.  Pozemky: Jednání a schůze. Rekonstrukce a stavby: Kolumbárium.  ČEZ: Opravy a revize. Farnost: Opravy a revize. Senioři: Informace a poznámky. Hřiště a sportoviště: Dotaz od občana. Zeleň: Mokřady. DPS: Opravy a revize. Rekonstrukce a stavby: Rekonstrukce bytových domů. Sport: Hrabovské běhy. Ukliďme Česko. Sociální sítě: Informace a poznámky.

Pondělí, 29. ledna 2024         V.S.

 
© vladimirslavik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma