Navigace: Vladimír Slavík > Ostatní > 15.7.2015: Neplacená reklama

15.7.2015: Neplacená reklama

Neplacená reklama.

V nedávné době jsem se snažil prostřednictvím Hrabovských novin (viz článek z 21. 3. 2015 s názvem „Ještě o inzerci v místních časopisech“) přesvědčit redakční radu Hrabovských listů o prospěšnosti inzerce, zadávané místními živnostníky.

Marně. Hrabovské noviny jako jediný místní časopis v širokém okolí nechce z nepochopitelných důvodů informovat naše občany o službách a dalších aktivitách našich spoluobčanů – živnostníků.

Učiním tak sám v rámci omezených možností webu „Hrabovské noviny“.

V  loňském roce jsem měl potřebu zakoupit náplň do tiskárny pro potřeby mého počítače. Navštívil jsem v Hrabůvce obchodní dům Špalíček a tam v 1. patře prodejnu Počítače – Notenbooky – Servis, kterou vede pan Roman Folvarčný, bytem  Hrabová, Bažanova ulice.

Pan Folvarčný byl dokonce ochoten na mou žádost (jsem počítačový diletant) navštívit mě doma a náplň do tiskárny nainstalovat, a to bez nároku na finanční kompenzaci za tuto službu.

Letos jsem měl potřebu zakoupit speciální zařízení, které je v sortimentu firmy pana Folvarčného. Šlo o následující záležitost: Když má žena večer odpočívá a já mám potřebu poslouchat televizi, je na překážku zvukový projev televizního přístroje, ať již hudby nebo slovního doprovodu.  Existují bezdrátová sluchátka, která tento problém vyřeší. Navštívil jsem prodejnu pana Folvarčného a opět mi byl poskytnut kompletní a podrobný odborný výklad, který mi umožnil toto nejednoduché zařízení uvést do provozu.

Pro mne to je zázrak techniky. Během napínavého dialogu jsem byl nucen si odskočit, ale se sluchátky na uších jsem alespoň foneticky sledoval i z „oné místnosti“ vše, co se mezitím událo na obrazovce.

Mám potřebu tímto způsobem poděkovat panu Folvarčnému za příkladnou péči, kterou mi věnoval, a doporučuji tuto provozovnu všem mým příznivcům.  

13. 7. 2015.  V. S.

© vladimirslavik.netstranky.cz - Web vytvořen a provozován prostřednictvím služby netstranky.cz