Kauza „Bytové domy v zatáčce u točny“
Tato záležitost je nyní v Hrabové aktuální a možná nebude na škodu se nad tímto problémem hlouběji zamyslet.
Především jsem zaznamenal, že s touto stavbou nesouhlasí současné vedení obce s odůvodněním, že se tím poruší venkovský charakter obce, protože budoucí tři bytové domy jsou příliš vysoké. V odvoláních se argumentuje i dopravním zatížením Paskovské ulice, hlukem a emisemi a nedostatkem parkovacích míst.
Možná mám málo informací, ale při tvorbě územního plánu v letech 2012-13 proti této stavbě nikdo neprotestoval. Ani tehdejší vedení obce, ani občané Šídlovce. Možnosti protestu byly i v letech 2014-2016.
I běžný občan tuší, že pro stavby domů, silnic, železnic a pod. platí určité předpisy. Základem všeho je územní plán. Podle něho probíhá i výstavba rodinných a bytových domů v Hrabové. Ten současný byl schválen v roce 2014.
Pokud jde o pozemek parc. č. 770/2, majitelem se stala developerská firma, která v roce 2017 oznámila úmysl zde postavit tři bytové domy o výšce 17 m, tedy se čtyřmi podlažími a s podkrovím. Investor využil možnost, kterou poskytl platný územní plán, konkrétně kód prostorové regulace č. 17.
A nyní, před blížící se výstavbou, místní samospráva začne protestovat. I jako laik si mohu domyslet, jak tyto protesty skončí. Podle mého názoru jde o snahu o zbavení se zodpovědnosti za tento počin ze strany nynějších radních. Vhodnější by bylo seznámit občany se skutečným stavem věcí.
Takže čeho chce současná Rada svými protesty dosáhnout? To mi můj rozum nebere. Výsledek případného soudního sporu s developerem o zmařené investici je asi každému jasný.
Jak se říká, každé zlé je k něčemu dobré. Možná, že tyto byty si zakoupí i někteří občané Hrabové. Především ti starší, kteří již potřebují určitý servis a mají na to dostatek finančních prostředků. Nebo i některá mladá začínající manželství . Z informací, které jsem získal, tyto možnosti zde budou.
Nebylo by tedy vhodnější navázat kontakt s investorem se snahou vyjednat určité výhody pro občany Hrabové?
3. 2. 2019 V. S.